Sunday, 29 November 2015

Salam Perkenalan

Teks: Dalilah Mohd Azahar


Bismillahirrahmanirrahim...

Sedang belajar membuat blog hari ni di bengkel blogger cilik yang dikendalikan oleh Chik Zura. Ini adalah artikel pertama dalilah tulis.Jadi... x berapa nk seronok lah, okey? Harap korang semua beri tunjuk ajar .Dalilah memang berminat membuat blog dari darjah 5 lagi...tahun 2014. Tapi..ibu dalilah x izinkan:( Bila Puan Azura buat je bengkel ni,ibu terus izinkan:) hahahah. Memang excited la nk buat blog ni sbb dalilah mmg suka bab-bab menulis ni. hmm... kat bengkel ni ada lebih kurang tujuh orang murid yang nak  belajar membuat blog ni.

Ni...nak cerita sikit pasal skill dalilah(ayat...bukan main lagi).hahah. Dalilah ni darjah enam.Baru amik peperiksaan UPSR baru-baru ni.Hmmm... Alhamdulillah... dapat 5A! Seronok tak terkira... mmg ramai la murid sekolah dalilah dapat 5A berbanding tahun sebelum ni. 44 orang murid  sekolah dalilah dapat 5A. 37 orang murid dapat 4A 1B. sekolah dalilah,SK Pauh Jaya mendapat tempat pertama di daerah seberang perai tengah.ranking kesembilan seluruh p.pinang. hahahah... tahniah! 

Aiikk... bukan tadi dalilah kata nk ckp tentang skill dalilah ke? ok ok. Di sklh ,dalilah ni top student (macam berlagak pulak.hahahah) Dalilah selalu dapat markah tertinggi dalam subjek.... Penulisan. terer x? Hahah. bhgn penulisan ayat selalu dpt markah penuh.(dh kembang dah...)bhgn penulisan karangan, cikgu dalilah kedekut nk bg markah penuh...:( tp tinggi la jugak. bhgn nilai murni pon same...(cikgu jgn kedekut sgt...)

Okeylah... sampai sini je kot perkenalan tentang dalilah. assalamualaikum


No comments:

Post a Comment